Efektivní hygiena se značkou Tork

Víte, že snad úplně nejlevnějším a nejjednodušším způsobem, jak porazit infekci, je důkladné mytí rukou? Se skvělými prostředky se jedná o efektivní prevenci.

Mezinárodní den mytí rukou

Tento den skutečně existuje a vznikl v roce 2008. Každý rok se po celém světě pořádají speciální akce a dokonce workshopy, jak má vypadat správná technika, která pomůže z rukou smýt nejen nečistotu, ale rovněž si poradí i s viry a bakteriemi. Společnost Tork se každoročně těchto akcí účastní a představuje tak své produkty, které jsou právě součástí správné techniky mytí a ošetření. A nejen to, představují velkou pomoc, jelikož dodávají do všech odvětví hygienické potřeby a pomůcky. Díky skvělé kombinaci hygienických potřeb, tak může každý zaměstnanec, pracovník, návštěvník, zkrátka každá lidská bytost pocítit nejen svěžest, ale rovněž čistotu a jistotu, že se nachází v bezpečném prostředí.

Tork podporuje efektivní hygienu

Pro každého z nás je nesmírně důležité se pohybovat v čistém a hygienickém prostředí. Pokud k tomu máme rovnou odpovídající materiál, tak je velmi snadné dodržovat hygienické zásady. Tork je přední světová značka produktů pro hygienu na pracovišti a nabízí kvalitní výrobky, které jsou šetrné k pokožce a rovněž přístroje, které pomáhají redukovat objem odpadu. 

Pojďme společně nahlédnout do nabídky produktů

Dávkovače mýdel jsou základním produktem u umyvadel. Jsou vhodné pro všechny typy toalet nebo umýváren či koupelen. Systémy lze jednoduše doplnit opět kvalitními mýdly od společnosti Tork:

  • Na tekuté mýdlo  - vyrábí se v různých velikostech a snadno se dá doplnit otevřením vrchního víka. Tekutá mýdla jsou dodávána v hermeticky uzavřených lahvích.
  • Na pěnové mýdlo – tento elegán má skvělý design a jako náplň mu poslouží obsah 1litru pěnového mýdla. To se hodí pro normální a suchou pokožku, má svěží vůni a uspokojí nejednoho náročného uživatele. Navíc obsahuje hydratační a vyživující složky. Velmi příjemná je jemná a krémová pěna, která je šetrná pro pokožku rukou.
  • Bezdotykové přístroje, které jsou velmi žádané a praktické. Některé dávkovače na mýdlo jsou opatřeny loketní pákou, ale velmi efektivní jsou bezdotykové se senzorem. Stačí vložit ruce pod senzor a dávka se sama aplikuje na ruce. Umýt si je již musí každý sám. 

Zásobníky Tork na papírové utěrky, ručníky, toaletní papír, ubrousky, hygienické sáčky a další: 

- navazující papírové ručníky, které se vydávají stlačením během skutečně krátké doby

  • Ručníky na roli nevyžadují žádnou dlouhou údržbu a díky LED indikátoru náplně je vždy jasné, kdy se blíží čas roli doplnit
  • Skládané ručníky se dávkují po jednom útržku, což je ideální pro nižší spotřebu, ovládání je za pomoci páky a rovněž je zřetelnější viditelnost kolik množství se zde ještě nachází
  • Papírové utěrky se skladují podobným způsobem, případně je lze umístit na podlahový stojan, což umožní snadnější přesun na potřebná místa
  • Zásobník na toaletní papír není třeba dlouze představovat
  • Zajímavý je zásobník na hygienické sáčky, který zajišťuje diskrétní a praktické hygienické řešení při ženských problémech.

Bohatý výběr produktů Tork

    Společnost Tork je skutečně známá v různých koutech a to především těch intimních, po celém světě. Dodává mnoho různých produktů tak, aby vytvářely nejen správný design, ale především byly efektivní na daném místě. Poslouží skvěle na každém pracovišti, ve zdravotnictví, gastro, ubytovacích službách či různých dalších místech. Dokáže vytvořit jednotný koncept pro jednotlivé firmy, tak, aby byli všichni spokojeni. 

    Různé zásobníky se tak dají zakoupit rovněž i v nerez provedení. V kompletní nabídce si můžete dopřát i odpadkové koše, které jsou speciálně vyrobené podle potřeby a nechybí ani nabídka bezdotykových verzí. Aby souhrn všech produktů byl dokonalý, není třeba chodit ke konkurenci pro mýdlové náplně, dezinfekční prostředky nebo rozličné vůně, které zpříjemní prostředí. Značka Tork je v tomto případě jedničkou na trhu a své produkty má certifikované a prověřené. Je jistou zárukou spolehlivé hygieny.