Provoňte si svůj životní prostor

Jestliže si chceme vytvořit skutečně příjemné prostředí doslova „na míru“, vybereme si k tomu nějaký osvěžovač vzduchu. Výběr bude jednoduchý, pokud využijete nabídky řady FrePro.

  • Jedním z parametrů bude druh vůně.

Pokud se jedná o čisté soukromé prostředí, pak je volba jasná. Složitější to bude, pokud jde o prostory veřejné. Ne každému je každá vůně příjemná. Proto je dobré volit v tomto případě vůně ovocné.

Druhým kritériem je produkt, který nám vůni zprostředkuje. Hledáte něco univerzálního? Do bytů, koupelen, WC i společenských prostor jsou vhodné dávkovače. Například mechanický osvěžovač Easy Fresh pracuje zcela samostatně. Stačí jen vložit náplň a baterii.

Vůně pro osvěžení každého prostoru

Pro intimnější interiérové prostory jsou ideální dekorací vonné svíčky. Dříve se využívaly jen v domácím prostředí, ale dnes jsou čím dál častěji vidět i v restauracích a kavárnách. Udělají totiž rovnou dvě služby. Prostor příjemně provoní a dodají mu zároveň i nádech romantiky.

  • Nezbytnou součástí obytných i veřejných prostor jsou toalety.
  • I ty si zaslouží, abychom jim dodali příjemný odér.

Jednou z možností je elegantní vonná závěska Bowl Clip. Je nenápadná, ale postará se o svěží a příjemné ovzduší. Pánské toalety můžete dovybavit pisoárovým sítkem. Některé osvěžovače jsou využitelné v každém prostoru. K těm patří praktické spreje. Výhodou je rychlé použití v podstatě kdykoliv. Nevýhodou je, že vydrží jen po určitou dobu. Využít se dá například i v autě. Do těchto prostor jsou určené i speciálně navržené osvěžovače. Můžete například vsadit na odpařovací strojek a nastavit si intenzitu odpařování. Druhou možností je gelová závěska.

  • Podle odborníků je vůně v autě důležitá i pro bezpečný provoz.
  • Vhodná a příjemná vůně udrží řidičovu pozornost.
  • K těmto účelům se využívá například vůně máty peprné.