S Torkem i toalety mají styl

Toaletní potřeby, ke kterým patří papírové ručníky, toaletní papíry, mýdla, jsou nezbytnou výbavou každého domova i každého veřejného prostoru. Proto výrobci vycházejí svým zákazníkům vstříc a nabízejí hned několik variant těchto hygienických nezbytností.

Systém Tork Folded nabízí dávkování toaletního papíru po jednotlivých útržcích. Tento systém se hodí do vybavení WC hotelů, penzionů, divadel nebo jiných veřejných budov. Díky konstrukčnímu řešení totiž nedochází k plýtvání. Klasické role toaletního papíru se využívají spíše v domácnostech. Někdy mohou být ozdobeny elegantním dekorem. Jinou možností je pořízení zásobníku Tork, který je určený pro bezdutinkový toaletní papír. Zásobník disponuje dvěma úložišti, nehrozí tedy nebezpečí, že by toaletní papír došel.

Ideální řešení nejen z důvodu 100% hygieny

Velice praktické jsou papírové ručníky, které využijete skutečně všude. Což znamená v umývárnách, v kuchyních, na různých párty akcích. Do náročných podmínek je vhodný zásobník na papírové ručníky Tork Singlfold/C-Fold. Díky tomu, že dávkovač umožní odebrání vždy jen jednoho útržku, snižuje se spotřeba a zamezuje plýtvání. Tyto zásobníky přinášejí ale mnohem více – eleganci a moderní design. Zásobníky tohoto typu lze snadno doplnit a nemůže se tedy stát, že by papír došel. Manipulace i údržba je bezproblémová. Do vybavení každé koupelny nebo umyvárny patří bezesporu toaletní mýdlo. Dnes je běžné, že i v domácnostech používáme tekutou variantu.

  • Tekuté toaletní mýdlo je logicky mnohem hygieničtější.
  • Tekutá mýdla řady TORK jsou jemná k pokožce, kterou nejen, že vyčistí, ale také hydratují.

Jestliže chcete ještě o něco více ušetřit, pak je k dispozici sprejové mýdlo Tork. V patroně, která disponuje obsahem 800 ml, je ukryto až 3200 dávek na umytí rukou. Jedná se o jeden z nejúspornějších dávkovačů na trhu.